ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Моля имайте предвид, че за да ползвате услугите, предоставени от онлайн магазин www.drisla.bg , Вие предоставяте Ваши лични данни според вида на ползваната услуга. 

Моля, имайте предвид, че личните данни, предоставени от Вас при попълване на тази електронна регистрационна форма, ще бъдат обработени от “Криейтив Брандс” ООД, ЕИК: BG205729152 със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. Дружба, бл.406, вх. Г, ет. 2, ап. 81, Република България, представлявано от регистрирания представител Калина Момчилова, в качеството му на администратор на лични данни.

Нашето длъжностно лице по защита на данните е Калина Момчилова. За да се свържете с нея, моля, използвайте следните детайли за контакт:
E-mail: admin@drisla.bg
Телефонен номер: +359 876 616 171

Личните Ви данни ще бъдат обработени, както следва: 

Цели, основания и срокове

1. регистрация и поддръжка на клиентски профил в онлайн магазин drisla.bg ;

2. обработване, администриране, изпълняване и осчетоводяване на направената от Вас поръчка на стока. За тази цел данните ще бъдат обработвани за срок до:

  • 11 години за данните, подлежащи на данъчни проверки и необходими за счетоводни цели,

а за всички останали данни – до:

  • 6 години след последната Ви поръчка или след приключване на процедурите, свързани с евентуални спорове по правни претенции
  • директен маркетинг чрез изпращане на информация за продукти, промоционални условия, кампании, бюлетини и други реклами, свързани с дейността на “Криейтив Брандс” ООД. Това обработване се основава на законния интерес на “Криейтив Брандс” ООД да рекламира своите стоки и/или услуги.  Разбира се, ще обработваме личните Ви данни за тази цел, само докато Вие не възразите срещу това.

Трети лица, които имат достъп до данните

Ако Вашата заявка подлежи на доставка от куриер, Вашите данни ще бъдат обработвани и от наш партньор, дружество, предоставящо куриерски услуги.
Ние можем също да възложим на външни експерти, като счетоводители и маркетингови агенции, една или всички от гореизброените дейности по обработване на Вашите лични данни, като осигурим тяхната защита и законосъобразно обработване.

Вашите права

Имате право да възразите срещу обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг по всяко време, като изпратите възражението си по един от следните начини:

  • по имейл до office@drisla.bg;
  • с писмо, адресирано до: ”Криейтив Брандс” ООД, с адрес: гр. София, ж.к. Дружба, бл.406, вх. Г, ет. 2, ап. 81, Република България
  • по какъвто и да е друг начин, посочен от Криейтив Брандс ООД в съответното директно маркетингово съобщение – например чрез линк за отказване, изпратен в имейл. Ако подадете такова възражение срещу директния маркетинг, повече няма да обработваме личните Ви данни за тази цел.

Можете да упражните правото си на достъп, коригиране или изтриване на личните Ви данни и правото си да ограничите обработването, като изпратите съответно заявление, използвайки горепосочените контакти.

Имате право и да подадете жалба в Комисията за защита на личните данни за незаконосъобразно обработване на Вашите лични данни.

ПОЛИТИКА ЗА УПОТРЕБА НА „БИСКВИТКИ“

Настоящата информация за употреба на бисквитки цели да ви запознае с особеностите и целесъобразността на използването на бисквитки в страницата на Криейтив Брандс ООД

Какво са „бисквитките“?

Бисквитките („cookie“) са малки текстови файлове, съдържащи ограничен набор от текстова информация, които се зареждат в браузъра и временно се съхраняват на вашето крайно устройство (компютър, смартфон или друго крайно устройство), докато трае посещението ви, или за по-дълъг период, в зависимост от вида на бисквитката. Всяка бисквитка е уникална за вашия браузър и съдържа анонимна информация. Бисквитките обикновено съдържат името на уебсайта, към който принадлежат, времето, за което се съхраняват на компютъра на потребителя и уникален номер.

За какво се използват „бисквитките“?

Функцията на бисквитките е да ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запазят определена информация, свързана с вашите предпочитания. Например, запаметяване на предпочитания за език и валута, персонализиране на съдържанието на сайта и други.

Какви „бисквитки“ използваме?

I. Задължителни / функционални бисквитки
Тези бисквитки ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта и са необходими за коректната работа на онлайн магазина ни. Можете да настроите браузъра си да блокира или да ви предупреждава за тези „бисквитки“, но някои части от страницата ни няма да работят без тях. Тези „бисквитки“ не съхраняват никаква лична информация за вас.

II. Сесийни бисквитки
Тези бисквитки се съхраняват временно в рамките на посещението ви в нашата уеб страница, а след това биват заличени. Възможно е да използваме и сесийни бисквитки, например, за да ви позволим да се движите между отделните страници на нашия сайт, без да е необходимо отново да се логвате или за да ви разпознаваме, когато се връщате на нашия сайт, за да използвате услугите ни.

III. Бисквитки на трети страни
Използваме и някои бисквитки на трети страни като част от нашите услуги. Тези бисквитки се управляват от съответните организации и не се контролират от нас. По-долу са изброени бисквитките на трети страни, които използваме, някои от които могат да бъдат изключени с помощта на общите настройки на вашия браузър. За други е необходимо да посетите съответните сайтове и да следвате описаните там инструкции.

Google Analytics / Аналитични бисквитки
Нашата страница използва Google Analytics. Благодарение на бисквитките, които ползва този инструмент, ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него. Те ни показват кои страници от сайта разглеждат потребителите ни, от какви устройства, колко време прекарват на страницата ни и други анонимни данни. Тези бисквитки не ни дават никаква информация за вашите лични данни. Периодът, в който пазим аналитичните данни в Google Analytics е 26 месеца.
Подробности за това как се събират и обработват данни от Google можете да намерите на следния линк: https://goo.gl/mVozWw

Facebook-Pixel
Нашата страница използва Facebook-пиксел. Facebook-пикселът е HTML код, който ни позволява да задаваме, измерваме и оптимизираме аудитория при провеждането на маркетингови кампании. Facebook-пикселът измерва реализациите на различните устройства, позволява автоматично създаване на целеви групи от посетители на сайта, както и повторно насочване и създаване на динамични реклами. Събраните по този начин данни са анонимни за нас и ние не получаваме информация за самоличността на потребителите.
Повече информация за за това как се събират и обработват данни от Facebook можете да намерите на следния линк: https://goo.gl/5oS5dj

Управление на бисквитките

Повечето браузъри позволяват по подразбиране поставянето на бисквитки на крайното устройство на потребителя. Ако решите, можете да промените настройките на вашия браузър и да изтриете бисквитките, които са ви закачени към момента, както и автоматично да блокирате бъдещо поставяне на такова (в това число и тези от трети страни).
Информация за браузърите и за начина на настройка на предпочитанията за файловете на бисквитки можете да намерите на следните уеб страници или друга документация на интернет браузърите, които ползвате:
Chrome
Firefox
Internet Explorer
Android
iPhone и iPad