Компресирани бамбукови кърпи в тубус

Компресирани бамбукови кърпи в тубус

12 компресирани кърпи в тубус за многократна употреба - Dr. Isla

Компресираните кърпи са произведени от чист бамбук, известен с антибактериалните си качества и са напълно биоразградими. Достатъчно мека, компресираната кърпа е подходяща дори и за най-деликатната бебешка кожа.100% натурални, без алкохол, без добавени химикали и без аромат бамбуковите кърпички на таблетка са и изключително здрави.

3,70 лв.
С вкл. данък

Безплатна доставка при поръчки на стойност над 50 лв

 

Компресирани бамбукови кърпи са мултифункционален, лесно преносим заместител на конвенционалните мокри кърпи. Нужна ви е съвсем малко вода за да получите мокра кърпа с висока плътност. Водата може да се замени с течност по избор, според потребностите ви, а ако искате да погалите сетивата си, може да добавите и етерични масла. Спа ден по ЕКО пътеките, кой би си помислил?

Поради компресираната си форма и размер колкото монета, бамбукови кърпички лесно се събират в малка компактна опаковка - тубус, която е изключително удобна за парка, планината, на плажа, в колата, самолета. Дръжте “чистотата” под ръка!

Съдържание:

100% бамбукови влакна, компресирани, неизбелени

Drisla
TW12
9984 Артикула
Доставка
Доставка до 5 работни дни от датата на поръчката.
За поръчки над 50 лв. – Безплатна доставка

Начин на плащане
Поръчките, направени през сайта, се заплащат с услугата “Пощенски паричен превод” – заплащате в брой на куриер при доставка, или по банка.

100% Биоразградими

Heavy Duty Wipes

За всеки, навсякъде

Вижте също и:

За да направим използването на този уебсайт по-лесно и удобно, използваме бисквитки.